09-01-04

Emotional bliss

Dit wil ik jullie zeker niet onthouden; de nieuwste generatie vibrators...

De nieuwste generatie vibrators van Emotional Bliss die zijn ontwikkeld vanuit de behoefte en de visie van vrouwen. Vrouwen willen zich niet ordinair of ongemakkelijk voelen wanneer er hulpmiddelen worden gebruikt voor seksuele bevrediging. Emotional Bliss legt zich toe op een educatieve wijze van communiceren om vrouwen meer bewust te maken van hun seksualiteit en om de acceptatie van (erotische) hulpmiddelen te vergroten.

En voor wie geïnteresseerd is of NOG meer wil weten over deze speeltjes, de link er naartoe: Emotional Bliss

21:09 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hahaha... Allee, nu kan ik mijn collectie verder aanvullen ;-) hahaha!!!

Zeg, dit is gewoon fantastisch jong en interessant zulle, ik zal zo snel mogelijk dit hier zeker aan mijn links toevoegen en ik vind het ook zo tof, dat je een figuurtje kan maken bij uw favoriete links, dat zou ik ook wel zien zitten, ik denk dat het tijd wordt dat ik eens op cursus kom bij jou om me dat te leren, want je hebt zoal genoeg voor mij gedaan, door mijn blogje zo mooi te maken, ik kan niet telkens het werk aan een ander overlaten hé!!!

EEN DIKKE PROFICIAT ZULLE EN VAN HARTE BEDANKT HOOR!!!

Heel veel liefs,
een prettig weekend,

Patsy.

Gepost door: vlindertje | 10-01-04

héhé Moet toch wel lukken dat uitgerekend ons Vlindertje op dit berichtje gaat reageren. Wil dit iets zeggen???? hahahaha

Gepost door: erwin | 12-01-04

De commentaren zijn gesloten.