10-01-04

Iets over feromonen...

Het woord “feromoon” stamt uit het Grieks en betekent “drager van opwinding”.

Feromonen zijn hoog werkzame natuurlijke chemische bestanddelen die zowel door dieren als mensen worden afgescheiden om soortgenoten van de andere sekse aan te trekken. De natuurlijke functie van feromonen is dus om zowel bij dieren als mensen de sexuele aantrekkingskracht te bevorderen. Ze werken specifiek in op het sexueel onderbewustzijn van de mens, en werken sexueel aantrekkend en stimulerend.

In mensen worden de feromonen geproduceerd en uitgescheiden door de zweetklieren. Dus iedere keer als we zweten scheiden ook een beetje van de feromonen uit die ons aantrekkelijker maken in de ogen van anderen. Het probleem is echter dat we vrijwel dagelijks een douche nemen juist omdat we niet naar zweet willen ruiken. Met het zweet spoelen we dus ook net die stoffen weg die ons meer aantrekkelijk en sexy maken in de ogen van andere mensen! Verder neemt de produktie van feromonen snel af na ons 20e levensjaar, en produceren we nog maar een fractie van de hoeveelheid feromonen tegen de tijd dat we de 40 bereiken. Synthetische menselijke feromonen maken het nu mogelijk om schoon en fris te ruiken, en toch de natuurlijke aantrekking van de feromonen te hebben. Eindelijk kunnen we nu dan profiteren van het beste van beide werelden!

Reeds lange tijd worden dierlijke feromonen verwerkt in cosmetica om de aantrekkingskracht van de gebruiker te vergroten. Het bekendste voorbeeld daarvan is de verwerking van musk (muskus) in parfums. In de landbouw worden feromonen al vele jaren gebruikt om vee tot paren aan te zetten. Als gevolg van het opspuiten van mannelijke feromonen op bijvoorbeeld stieren nemen koeien vrijwel ogenblikkelijk de paar-positie in. Zelfs de kleinste hoeveelheden van deze sexlokstoffen roepen in fracties van seconden een sensatie van opwinding in de hersenen op. Verder gebruikt men feromonen om op milieuvriendelijke manier insecten en ongedierte te lokken en te vangen in zogenaamde feromoon-vallen. Op deze manier zijn er hiervoor geen giftige bestrijdingsmiddelen nodig wat ten gunste komt van mens en milieu.

Uit onderzoek blijkt dat ook het menselijk gedrag in sterke mate wordt beinvloed door deze onzichtbare suggestieve natuurlijke stoffen. Feromonen zullen anderen op onbewust niveau beinvloeden, en zich meer tot u aangetrokken voelen dan anders het geval zou zijn.

Een groot deel van het sexuele gedrag van insecten, dieren en mensen wordt door feromonen bepaald, die door een eigen apart zintuig, het zgn. “Vomeronasaal Orgaan” (VNO) in de neus worden waargenomen. Het VNO stuurt direct een signaal naar het deel van hersenen dat het sexuele gedrag bepaalt. Feromonen zijn onzichtbaar, reukloos, en werken onbewust op mens en dier.

Feromonen zullen er niet voor zorgen dat personen van het andere geslacht zich van alle kanten op u zullen werpen, maar een duidelijk merkbaar verschil in hun gedrag in sociale situaties zal u zeker waarnemen. Men zal meer open staan voor toenadering, en over het algemeen vriendelijker zijn en meer geneigd zich open te stellen.

17:13 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

doe zo verder Amai, hier is echt wel interessante informatie terug te vinden, en de onderwerpen zijn echt uiteenlopend. Dat maakt het extra boeiend, je weet nooit opvoorhand wat hetvolgende berichtje zal zijn.

Keep it going!!!

Gepost door: Erwin | 12-01-04

Sextrut Als het maar over sex gaat, dan leefde gij.

Gepost door: noble50 | 13-01-04

Niet gemogen??? Amai, weer iemand die niet aan zijn trekken komt, zo te zien. Trek je er niks van aan hoor, doe zo verder. En voor diene noble, er zijn huisjes genoeg waar je bediend kan worden, misschien beter daar je frustraties afreageren, dat is nuttiger en plezanter.

Gepost door: Erwin | 13-01-04

feromenentekort. En waar kan ik die feromenen kopen???

Gepost door: ada | 03-12-04

huh? Ik snap jullie niet.
Compleet andere wereld...

Gepost door: Rampjaar | 03-12-05

feromonen Op http://www.pheroprof.nl kun je feromonen kopen. Heel veel verschillende soorten zoals androsterone, androstenone en androstenol. Dit zijn van die menselijke seks feromonen en lokstoffen om te versieren.

Gepost door: Jorinde | 05-09-06

Geen ongein die feromonen Beste mensen,

Heb ooit welleens een flesje feromonen aangeschaft via PheroProf.nl. Zeer goede en snelle levering uitstekende service.

De producten die zei leveren leveren opzienbarende resultaten op. Zelf heb ik dat ook ervaren, door na gebruik veel meer response van de meiden te krijgen!

Bovendien, de werking van feromonen is allang wetenschappelijk onderbouwd en er is zelfs een startpagina van. http://feromonen.pagina.nl

Gepost door: Johan | 09-01-07

wie ??? wie heeft er al enige ervaring in real life opgedaan en wat zijn of waren de resultaten ??

Gepost door: pascal | 26-01-07

phero grote onzin, ik doe mijn werkstuk samen met andere over feromonen, feromonen werken alleen maar bij dieren. om het nog preciezer te zeggen bij insecten, omdat zoogdieren kunnen leren hebben ze de mogelijkheid om feromonen te negeren. de feromoon wordt trouwens met de vno orgaan gedectecteerd. wij hebben die orgaan ook maar hij hangt er als spek en bonen erbij. En trouwens geen enkel onderzoek heeft bewezen dat mensen bewust door feromonen worden verleid, enige onderzoek dat echt gedaan is gaat over de ovulatie cyclus van vrouwen.
wil meer zoek maar op en vertouw niet te veel op site met allerlei reclame van onzinnige feromonepharmus

Gepost door: neverleting | 06-12-07

De commentaren zijn gesloten.