31-01-04

9 dingen die mannen geheim houden...

Een weerbarstig tepelhaar uittrekken of lonken naar die wonderbaarlijk opschietende zoon van de buren. Vrouwen hebben zo hun eigen geheime activiteiten, maar ook mannen hebben van die dingen die ze liever strikt voor zicht houden. Een omzichtige rondvraag, resulteerde in volgende hits.

1. "We zijn helemaal niet zo zeker van onszelf als we beweren. Zo'n ongewenst e-mail met reclame over penisverlengingen brengt ons minstens een week van de kaart. En ja, kerels in mooiere auto's de weg afsnijden, doet ons beter voelen."

2."Nee, we botsen nooit toevallig op van die bepaalde websites. Wat we ook beweren, we vinden pornozelfs geen klein beetje walgelijk."

3."In tegenstelling tot wat we onze vrienden na tien pinten vertellen, kunnen we eigenlijk niet wachten om te trouwen. Al was het maar omdat we dan de tiende pint van de avond niet meer hoeven te drinken."

4."We hebben jullie fond de teint ooit al eens geprobeerd. Alsook dat productje tegen wallen onder de ogen."

5."Ook wij hebben absoluut geen idee wat er gebeurt in 'lord of the rings'."

6."We maken geen grapje, we zijn niet ironisch wanneer we zeggen dat we Phara De Aguirre een bloedgeile vrouw vinden."

7."We hebben geen verre Waalse neef, Jean-François genaamd, met wie we sporadisch een glas gaan drinken wanneer hij in de stad is. We gaan soms gewoon alleen een pint pakken."

8."Een ieder van ons heeft ooit wakker gelegen in bed wensend dat hij David Beckham was."

9."Elke man heeft - op een bepaald moment in zijn leven - zijn stoppels proberen scheren in Htiler-vorm en/of een andersoortige snor 'gewoon om te zien hoe het eruit zou zien'. Sommigen onder ons hebben zelfs overwogen om hem te laten staan.

18:58 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wist je dat.... Tja , dat wisten we nog niet !
groetjes

Gepost door: M&G | 04-02-04

De commentaren zijn gesloten.