22-03-04

De 7 basisregels om elke vrouw te kunnen versieren

Regel 1: respecteer jezelf

Als je jezelf niet respecteert, waarom zou iemand anders dat dan wel moeten doen? Respect voor jezelf betekent ook dat je weet wat je wilt. Veel mannen stappen op een vrouw af om zichtzelf te bewijzen en ervoor te zorgen dat ze aardig worden gevonden. Ze vergeten voor het gemak dat het misschien nuttig is om te achterhalen of die vrouw wel is wat ze zoeken. gouden tip: bepaal eerst wat jij belangrijk vindt in een potentiële geliefde. Maak daarna een lijstje met punten die jij in je partner zou willen zien. Op die manier kan je beoordelen of de vrouw in kwestie aan je behoeften voldoet en kan je makkellijker 'nee' zeggen als dat niet het geval is. Let op voor een vaak gemaakte fout: als je liijstje begint met blond en grote tieten begin dan opnieuw.

Regel 2: wees avontuurlijk en onafhankelijk

Gemiddelde mannen zijn er genoeg. Een avontuurlijke man kan het leven van een vrouw verrijken doordat hij van alles meemaakt wat anderen niet meemaken. Je hoeft nu niet plots de Himalaya in te trekken. Het is ook al aantrekkelijk als je een uitstraling hebt die laat zien dat je niet dood gaat zonder haar en nieuwsgierig bent naar wat er vandaag weer voor leuks gaat gebeuren. Gouden tip: volgende avontuurlijke flirt werkt nagenoeg altijd. Ga hip gekleed een karaokebar binnen. Pak een notablokje en bestel een plat water. Zodra een leuke vrouw met steraspiraties begint te zingen noteer je ostentatief iets in je boekje. Stap op haar af en vraag haar iets in het Frans te zingen. Vraagt ze waarom, zeg dan op vaderlijke toon: 'doe het nu maar. Als ze weer aan het zingen slaat, noteer je opnieuw iets. Ze is er nu van overtuigd dat je een talentscout bent. Hetzelfde idee kan je toepassen op wannabee actrices en fotomodellen. Die vind je bij toneelverenigingen, maar ook achter de bar of in een kledingzaak.

Regel 3: leid een interessant leven (of wek tenminste die indruk)

Als je de opstelling van Anderlecht van drie weken geleden nog kunt uitleggen, dan heb je een probleem. Het leven is geen theepauze en ook geen generale repetitie. Om een rijk leven te leiden met inhoud, moet je erop uit. Gouden tip: een hobby kan je in contact brengen met leuke vrouwen. Kies niet voor de cursus 'militaire geschiedenis', maar ga op kookles, yoga, meditatie of amateurtoneel. Pas wel op dat je je niet als wollen sok presenteert, want dan loop je het risico als beste vriend of broer te worden gezien.

Regel 4: wees gecharmeerd door vrouwen en vrouwelijkheden

Het is wetenschappelijk bewezen dat kijken naar een vrouw goed is voor je gezondheid. je immuunsysteem krijgt een oppepper. Je voelt je lekkerder. Verontschuldig je nooit omdat je naar haar kijkt, zeg geen sorry omdat je met haar uit of naar bed wilt. Dit is uiteraard geen vrijbrief om een botte hond te worden, maar wel om je mannelijkheid op een stijlvolle manier te laten zien. Gouden tip: als je de volgende keer naar een vrouw kijkt en zegt er wat van, antwoord dan dat dat op doktersvoorschrift is.

Regel 5: Heb naast vrouwen nog minstens een andere passie

Een man die gepassioneerd bezig is met iets anders dan vrouwen oefent een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit. Praat daarom met enthousaisme over de dingen die je bezighouden. Je zal merken dat ze er in dit geval alles voor over heeft om jouw passie te worden. Gouden tip: lees of leer lezen. Lezen maakt meer mans. Vrouwen houden van sterke mannen en die kracht zit tegenwoordtug tussen de oren, niet in de biceps.

Regel 6: wees een kritische optimist

Uit recent onderzoek blijkt dat optimisme een betere indicator is voor toekomstig succes dan intelligentie. Wat je daaruit kunt concluderen, is dat je beter een domme optimist bent dan een slimme pessimist. Gouden tip: prent je optimisme elke ochtend weer in je hoofd. Herinner jezelf er regelmatig aan wat een fantastische vent je bent. Roep een week lang elke ochtend drie keer na elkaar tegen jezelf: 'ik ben aantrekkelijk'. De omgeving zal dit gedrag als het ware terugkaatsen op jou.

Regel 7: wees een levensgenieter

Hoewel vrouwen vooral verbaal georiënteerd zijn, spelen lichaamstaal en -beheersing een cruciale rol in het flirtproces. Straal dus enthousiasme uit, laat zien dat je van het leven geniet en jij je hoe dan ook zult amuseren. Leer genieten van kleine dingen zoals een bloemetje en een lekker drankje en laat dat merken. Gouden tip: ga op de avond van een belangrijke sportwedstrijd naar een leuke kroeg waar géén televisie of groot scherm staat. Zulke cafés zijn dan als appelbomen in september: je hoeft er maar even aan te schudden . Als je op dat moment als man binnenkomt, plezier uitstraalt en lekker gewassen bent, maak je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk.

13:41 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ik ga ze eens proberen ik ga die 7 regels eens proberen want ik ben mijn lief kwijt en ik wil haar zo graag terug dus zal ik haar moeten verleiden
ik wil er alles voor doen dat ze terug komt
alles!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
greetz michael(k)(k)(k)

Gepost door: michael | 05-11-05

De commentaren zijn gesloten.