31-03-04

Vrouwen rijden beter!

Het is eindelijk bewezen: de autosleutels horen in de vrouw haar handtas thuis. De mythe dat vrouwen slechtere chauffeurs zijn dan mannen is nu voor eens en voor altijd aan diggelen geslagen. Meer nog: een van de grootste verkeersstudies ooit heeft aan het licht gebracht dat vrouwen beter rijden dan mannen.

Uit de ongevallenstatistieken van de Weense "Organisation for Road Safety" is gebleken dat vrouwen minder vaak brokken maken dan mannen. Minder dan vijfendertig procent van de ongevallen worden door een vrouwelijke chauffeur veroorzaakt.

Vooral de jonge mannen doen het niet goed in de studie: het verschil met hun leeftijdsgenoten van de andere sekse was nog afgetekender. Vrouwen zouden beter een voertuig kunnen besturen omdat ze eerder de neiging hebben voorzichtig te zijn. Mannen zouden zichzelf te veel overschatten. Toch nog een macho in huis die niet overtuigd is? Herinner hem dan gewoon aan een aantal wilde maar nooit uitgevoerde plannen en de zaak kan voor eens en altijd gesloten worden.

09:49 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zeggen ze Jaja, dat zeggen natuurlijk alle vrouwen die met een auto rijden hé LOL Wedden dat het artikel ook door een vrouw is geschreven . Oei oei, ik zal hier maar vlug van toon veranderen, of 't zal mijne beste dag niet zijn :-)
Vrouwen zijn dus excellente autobestuursters die zich ALTIJD :-§ aan de wegcodes en vooral snelheid houden, lief hé van mij

Gepost door: Erwin | 31-03-04

Man laat het nou net een man zijn deze reactie heeft geschreven...

Gepost door: Roos | 28-07-04

ik wist het wel :p Niemand zal wel verbaasd zijn dat een vrouw de volgende reactie schrijft: het zit als volgt in elkaar: generaties lang hebben de vrouwen de mannen laten denken dat ze de beste bestuurders waren, enkel als tactische zet. Want op die manier moeten vrouwen minder zagen op de mannen en krijgen we meer gedaan van hen. ;)

Gepost door: Nele | 20-10-05

De commentaren zijn gesloten.