12-09-04

De speel-op-zeker string

Het meest ontnuchterende moment tijdens het vrijen? Dat is toch zeker het moment waarop broekzakken en tasjes moeten worden doorzocht op zoek naar een condoom. De hele inhoud van je tasje wordt ondersteboven gekeerd (je had hem er toch echt ingestopt!) en hij staart spijtig naar zijn lege broekzakken die hij voor de volledigheid binnenstebuiten heeft getrokken (ook al wist hij dat hij op dat moment zonder zat).Op zulke momenten bekoelt de passie aardig, zeker als de naarstige zoektocht geen resultaten oplevert. Maar ook als je uiteindelijk met een diepe zucht van verlichting het kleine vierkante pakje uit het uiterste hoekje van je tas opdiept, is er heel wat goede wil van beide kanten voor nodig om de draad weer op te pakken.

Bovendien is zo'n wanhopig zoekmoment behoorlijk riskant. Want wie weet of je in 'the heat' van de passie besluit om het dan toch maar zonder te doen, ook al is het tegen je principes.

Om dit soort momenten te voorkomen, is een aantal creatieve vrienden met een sexy oplossing gekomen: de playsafethong. Ja, je leest het goed: de 'speel-het-op-zeker-string'. een kleine en sexy string, met trendy motiefje, in vrouwelijk roze of verleidelijk zwart, met aan de achterkant een klein vakje waar precies een condoom in past. Zo heb je dit kleine en nuttige pakje altijd bij de hand. en wat nog belangrijker is: precies op het juiste moment!

Het vervelende moment waarop je het onderwerp 'condoom' moet aansnijden, wordt bovendien veel gemakkelijker. Het condoom dient zichzelf aan en door de grappige manier waarop krijgt ook dit moment zijn charme.

Een ding moet je natuurlijk wel altijd doen: de voorraad regelmatig bijvullen!

playsafethong

11:32 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.