12-04-05

Grootste bron van ergernis...

Belgen kunnen voortaan hun huishoudelijke frustraties kwijt op een website van stofzuigermerk Dyson. Uit via www.myfrustrations.be je grootste ergernissen en win een stofzuiger. De voorlopige frustratie toptien is deze...

1. Winkelwagen 21%
Ontworpen voor het gemak van de klant. Maar waarom wijkt het karretje met vreselijk slepende wieltjes dan uit naar het verkeerde rek? En wil het volle wagentje op de hellende parking koppig enkel richting geparkeerde wagens?

2. Oven 15%
Dat lekker stukje brood met kaas komt zwartgeblakerd uit de oven. Bij een feestmenu is alles klaar behalve wat je in de oven stopt.

3.GSM: 10%
Ijsberen, ronddraaien, springen. Tot tien keer 'hallo' schreeuwen. Geen bereik...

4. Drankautomaat: 10%
Je steekt er geld in en er komt niets uit. Of het verkeerde blikje. Een welgemikte trap op de mastodont doet alleen maar pijn.

5. Vuilnisbak: 10%
In de ene hand een bord met etensresten, in de andere een vork. Maar de vuilnisbak gaat niet vanzelf open. Met de voet of met het bord kan je het deksel optillen. Dat dan meteen bevuild is.

6. Paraplu: 8%
De hele tijd ligt je regenscherm werkloos te wezen en uitgerekend op de natste dag van het jaar maakt een rukwind je paraplu voor eens en altijd onbruikbaar.

7. Strijkijzer: 8%
Nog enkele minuten en dan moet je echt wel vertrekken. Haastig maar deskundig strijk je je hemd, das en broek. En dan lekt een grote hoeveelheid vloeistof op het kruis van je broek...

8. Computer: 8%
Opslaan: de grootste bron van computerfrustratie als je het niet doet. Nog frustrerender; je ziet je document nog voor je op het scherm als bits en bytes het laten afweten. Muurvast. Eén oplossing: ctrl + alt + delete en godv....

9. Video en microgolf: 6%
Installeren gaat nog, maar hoe stel je de tijd in? De digitale cijfers blijven maar knipperen.

10. Afwasmachine: 4%
Eén druk op de knop en alles glimt. Tot je het soepbord met aangeplakte groenteresten of het glas met lippenstift van tante Eufrazie eruit haalt.

14:00 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.