23-12-05

Facelift zonder operatie nu ook in ons land

Een facelift zonder operatie is nu ook mogelijk in ons land. Marc Nelissen van de Level4- kliniek in Hasselt is de eerste plastisch chirurg die gebruik maakt van de Thermage-methode: een facelift zonder operatieve ingreep en herstelperiode. De behandeling bestaat erin de huid te behandelen met een gecontroleerde dosis radiofrequentie via de computer. De techniek doet de huid tot dertig porcent krimpen. De behandeling gebeurt zonder verdoving. Het resultaat wordt zichtbaar na twee tot zes maanden. Het voorhoofd, de wangen en de hals komen in aanmerking. De methode kan ook worden gebruikt voor het strak maken van de huid rond de ogen, de verstrakking van de onderkin en de kaaklijn en de vermindering van acnelittekens en acute acne. De behandeling wordt al een tijdje succesvol toegepast in de VS en Azië. De prijs varieert van 1250 euro tot 3600 euro voor een volledige facelift.

20:43 Gepost door Fancy | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

onderkin behandelen

Gepost door: maryam | 16-10-07

Helpt dit ook voor mij? Ik heb heel veel last van een huidaandoening, het lijkt op acne maar veel erger. Ik word er erg mee uitgelachen, helpt dit ook daarvoor? En kun je me nog extra informatie geven over waar deze behandeling kan worden gevolgd?

Gepost door: Sarah | 20-12-07

THERMAGE Ik vind het verschrikkelijk hier publiciteit voor Thermage te lezen, zelf heb ik op 23 mei 2007 een volledige Thermagebehandeling ondergaan, die vooral zeer pijnlijk was.
Ja ik ben dus een groot SLACHTOFFER van deze behandeling, nochtans uitgevoerd door een gerenommeerde plastische chirurg.
Na een echt pijnlijke behandeling met nadien enorme zwellingen (kalkoenhals) en erge blauwe vlekken voor ongeveer een maand begon mijn gelaat steeds dunner te worden, het vet verdween gewoon, het was gesmolten, na 4 maanden zag ik er 10 jaar ouder en uitgezakt uit, nu na meer dan een jaar van depressie vanwege de mislukking zie ik er reeds geruime tijd 15 jaar ouder uit, en het wordt maar erger, ik krijg zelfs "zakjes" onder mijn ogen, mijn hals is gewoon echt oud.
Niet moeilijk, THERMAGE GEBRUIKT DEZE BEHANDELING NU VOOR HET WEGSMELTEN VAN VETOPHOPINGEN OP HET LICHAAM.
Ik raad het iederéén af het te doen, het kost veel is enorm pijnlijk en indien men er graag op zeer korte tijd 15 jaar ouder uit ziet, ja dan moet het men maar doen.
Ik had gerekend op de eerlijkheid en ethiek van de chirurg en Thermage, maar het enige wat ze doen is mij aan het lijntje houden.
Dus er zit mij niets anders op dan mijn verhaal met voor en na foto's (gemaakt door de chirurg) in de openbaarheid te brengen via tijdschriften en kranten, alsook het ministerie van volksgezondheid in te lichten en hun een lijst te bezorgen van éénieder die thermage toepast, want ze weten het verdorie goed, ze moeten maar googlen "thermage complaints";
ook een schoonheidsblog zou dat moeten doen.
Zelf ga ik het er niet bij laten,dit moet aangeklaagd worden, alsook bij de Amerikaanse FDA want Amerikanen hebben een "concent" moeten ondertekenen bij de behandeling, in Europa niet, dus....

Gepost door: hilde | 08-09-08

antirimpel behandeling Ik vind het spijtig te lezen dat er iemand zoveel nadeel van ondervonden heeft.IKzelf heb geen thermagebehandeling ondergaan maar wel ene behandeling (derde nu in anderhalf jaar tijd) met TITAN laser.Voor het hele gezicht 650 euro per keer.Het resultaat is helemaal niet slecht.

Gepost door: Patti | 02-06-09

De commentaren zijn gesloten.